.

Astrologi soltegn og horoskoper
> Stjernetegn > Astrologi

 

Alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden går ubeskåret til at indkøbe og fordele undervisningsmaterialer til skoler i Filippinerne.

Behovet for undervisning er vitalt for børns udvikling og menneskers muligheder i voksenlivet. Derfor har jeg valgt at donere alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden til skoler i Filippinerne. Midlerne vil blive omsat i skolehæfter, blyanter, farveblyanter og skolebøger. Min hustru og Jeg vil personligt fordele materialerne på vores årlige rejser til Filippinerne.

Et komplet sæt skolehæfter, blyanter og farveblyanter koster ca. 15 kr. og behovet er enormt.

Filippinerne er en østat i sydøstasien med anslået ca. 90 mio indbyggere.
Forfatningsmæssigt er Filippinerne en republik med en folkevalgt regering og president. Det er også et U-land med udbredt fattigdom og meget begrænsede muligheder.

Du kan læse mere om landet her på wikipedia:
https://da.wikipedia.org/wiki/Filippinerne

Har du lyst til at støtte vores projekt er du velkommen.

 

PHSchool
PHSchool2

Køb dit 2017 horoskop her >>>>

Stjernetegn Dagens horoskop Vædderen 21. marts - 20. april Tyren 21. april - 21. maj Tvillingerne 22. maj - 21. juni Krebsen 22. juni - 23. juli Løven 24. juli - 23. august Jomfruen 24. august - 23. september Vægten 24. september - 23. oktober Skorpionen 24. oktober - 22. november Skytten 23. november - 21.december Stenbukken 22. december - 20. januar Vandmanden 21. januar - 19. februar Fiskene 21. februar - 20. marts Bestil horoskop Horoskop Parforholdsanalyse Tarotkort Tarot Astrologi Stjernetegn Stjernetegn Parforhold Parforhold Planeterne Planeterne Husene Husene Leksikon Astrologiens Historie Numerologi Fødselstidspunkt tidprint Links Om Filippinerne Facebook

 links

Dagens horoskop horoskoper og astrologi Din egen astrolog på nettet Se dagens horoskop gratis Tarotkort Parforholdsanalyse