.

 

Her kan du bestille et horoskop for 2017 - 2018 - 2019

25-40 sider om dig - Klik her for at gå til bestillingssiden
Kun 125 DKkr. incl. moms

Normalprisen er over 350 DKkr.
Ingen yderligere omkostninger. Horoskopet sendes nemlig gratis til dig pr. email
Gratis: Astrologisk leksikon og horoskoptegning i farver medfølger hvert horoskop.

En personlig gave til dig, fødselaren,konfirmanden eller bare til den du elsker.

Horoskopet her er tolket helt specielt til dig. Du får altså et helt individuelt udarbejdet horoskop. Ingen anden person vil have præcis de samme kombinationer af kosmiske indflydelser, medmindre de blev født i samme sekund og præcis det samme sted som dig.
Horoskopet er tolket og udarbejdet i relation til de 10 planeter, 12 stjernetegn, og 12 huse i Placidus system eller i lige huse hvis dit fødselstidspunkt er ukendt eller du er født nord for 60 grader nord. Dette gør at der findes ca. 1500 enkelte tolkningskombinationer, og når man medregner graderne i tegnene og de forskellige planetkombinationer, findes der titusinder af indflydelser som skal vejes og vurderes i den astrologiske tolkningsproces.
Udarbejdelsen af dit horoskop ville derfor være en meget kompliceret og langvarig proces hvis ikke det var for  den kendte astrolog Adrian Ross Duncan. Jeg har i samarbejde med ham gjort astrologien tilgængelig for dig så du hurtigt og nemt kan få dit horoskop udarbejdet.
Du kan bestille dit personlige horoskop lige her !
 
Horoskopet er inddelt i sektioner. Første sektion på ca. 10-12 sider omhandler dit fødselshoroskop, der uddybende og i et letforståeligt sprog fortæller om dig. Hvilke talenter, kvaliteter og færdigheder du har fået med i bagagen da du blev født her på jorden. Bl.a. identitet, følelser, mentalitet, kærlighed og seksualitet.
Næste sektion er betydeligt mere omfattende og omhandler dit dynamiske horoskop. Denne del er ligeledes fortalt i et letforståeligt sprog og indeholder tolkningerne af vigtige begivenheder i dit liv. Både tidligere, nu og i fremtiden. Bl.a. hvilke talenter du har og hvordan du kan forbedre dig på disse områder.

HoroskopHoroskopet forklarer detaljeret og gennemført om dig og:


din livsbane
din identitet
dine følelser
din mentalitet
dine værdier
dine drifter
din visdom
dine udfordringer
din originalitet
din kærlighed og seksualitet
din fortid, nutid og fremtid

hvordan du bedst udnytter dine talenter i dit liv og din karriere.

Desuden medfølger helt gratis et Astrologisk leksikon, en Horoskoptegning i farver samt forklaring til planetsymboler og deres betydninger.

Når du bestiller horoskopet skal du oplyse dit Navn, Fødselsdato, Fødested og hvis du kender det også tidspunktet da du blev født.
Straks efter at jeg har modtaget din betaling og dine fødselsdata begynder udarbejdelsen af dit horoskop.
Denne proces tager 2-4 dage hvorefter horoskopet leveres pr. e-mail i Adobe Acrobat PDF format. Du kan læse det på din computer eller printe det ud på din printer.
Der vil være i alt ca. 25-40 sider om dig. Du skal bruge Adobe Acrobat Reader for at kunne åbne PDF filer i din computer. Hvis ikke du har Adobe Reader på din computer findes der i svarmailen fra mig et link til Adobes hjemmeside hvor du kan hente den nyeste version af Adobe Reader. 
 
Der er ingen yderligere omkostninger for dig ! - Forsendelsen pr. e-mail er gratis.

Alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden går ubeskåret til at indkøbe og fordele undervisningsmaterialer til skoler i Filippinerne.

Behovet for undervisning er vitalt for børns udvikling og menneskers muligheder i voksenlivet. Derfor har jeg valgt at donere alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden til skoler i Filippinerne. Midlerne vil blive omsat i skolehæfter, blyanter, farveblyanter og skolebøger. Min hustru og Jeg vil personligt fordele materialerne på vores årlige rejser til Filippinerne.

Et komplet sæt skolehæfter, blyanter og farveblyanter koster ca. 15 kr. og behovet er enormt.

Filippinerne er en østat i sydøstasien med anslået ca. 90 mio indbyggere.
Forfatningsmæssigt er Filippinerne en republik med en folkevalgt regering og president. Det er også et U-land med udbredt fattigdom og meget begrænsede muligheder.

Du kan læse mere om landet her på wikipedia:
https://da.wikipedia.org/wiki/Filippinerne

Har du lyst til at støtte vores projekt er du velkommen.

 

PHSchool
PHSchool2