.

 

1. Hus

1. Hus

Selvprojicering.

1. Hus står for projicering af personlighed ud i verden. Det har tæt forbindelse med den personlige fremtoning og især hovedet. 1. Hus giver stærk selverkendelse og selvoptagethed. Planeter i dette hus spiller en dominerende rolle for personligheden og er meget synlige. Den pågældende identificerer sig stærkt med dem på godt og ondt. Huset har forbindelse med den aktuelle fødselsproces, og 1. Husspids - Ascendanten - er det afgørende punkt for overgangen mellem ikke at eksistere og at blive født. Dette hus kan opfattes som et rent udtryk for identitet og projicering af at være til.

Alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden går ubeskåret til at indkøbe og fordele undervisningsmaterialer til skoler i Filippinerne.

Behovet for undervisning er vitalt for børns udvikling og menneskers muligheder i voksenlivet. Derfor har jeg valgt at donere alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden til skoler i Filippinerne. Midlerne vil blive omsat i skolehæfter, blyanter, farveblyanter og skolebøger. Min hustru og Jeg vil personligt fordele materialerne på vores årlige rejser til Filippinerne.

Et komplet sæt skolehæfter, blyanter og farveblyanter koster ca. 15 kr. og behovet er enormt.

Filippinerne er en østat i sydøstasien med anslået ca. 90 mio indbyggere.
Forfatningsmæssigt er Filippinerne en republik med en folkevalgt regering og president. Det er også et U-land med udbredt fattigdom og meget begrænsede muligheder.

Du kan læse mere om landet her på wikipedia:
https://da.wikipedia.org/wiki/Filippinerne

Har du lyst til at støtte vores projekt er du velkommen.

 

PHSchool
PHSchool2