.

> Stjernetegn > Astrologi > Parforhold

 

I vestlig astrologi er de 12 stjernetegn baseret på Jordens bane rundt om Solen - og har ikke ret meget at gøre med stjernebillederne. Vædderen regnes for det "første" tegn i Zodiak'en, da det begynder præcist i det øjeblik, hvor dag og nat er lige lange - forårsjævndøgn. Alle de andre tegn måles ud fra dette punkt. Tegnene har ingen klar mening i sig selv, men aktiveres, når der findes planeter eller huse i dem. Dit stjernetegn er også dit soltegn betyder, at hvis du feks. er født i Tvillingernes tegn, så stod Solen i den del af dyrekredsen, der hedder Tvillingerne, da du blev født, cirka mellem d. 21. maj og d. 21. juni, begge dage inklusive. Du kan komme ud for, at de dage, der dækker de forskellige soltegn kan variere en smule, alt efter hvilken astrologibog, du læser. De fleste astrologer ønsker ikke at forvirre lægfolk med informationer om, at Solen skifter tegn om morgenen, eftermiddagen eller aftenen på en bestemt dag. Det er så enkelt at forestille sig, at hvert nyt tegn begynder præcis ved midnat. Men det gør det ikke.

For eksempel er det sådan, når man ser bort fra undtagelser i skudår, at Solen i de sidste mange årtier såvel som lige nu, af og til forladen og går ind i Tyren d. 20. april. Det er vigtigt at vide, at d. 20. april indeholder begge tegn. Ellers kan man gå rundt hele sit liv og tro, at man er Tyr , selvom man faktisk er Vædder. Husk, at hvis du er født på den første eller den sidste dag i en soltegnsperiode, bliver du nødt til at vide nøjagtigt på hvilket tidspunkt og på hvilken længde og breddegrad din fødsel fandt sted for at finde ud af, om Solen havde skiftet tegn netop da.

Alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden går ubeskåret til at indkøbe og fordele undervisningsmaterialer til skoler i Filippinerne.

Behovet for undervisning er vitalt for børns udvikling og menneskers muligheder i voksenlivet. Derfor har jeg valgt at donere alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden til skoler i Filippinerne. Midlerne vil blive omsat i skolehæfter, blyanter, farveblyanter og skolebøger. Min hustru og Jeg vil personligt fordele materialerne på vores årlige rejser til Filippinerne.

Et komplet sæt skolehæfter, blyanter og farveblyanter koster ca. 15 kr. og behovet er enormt.

Filippinerne er en østat i sydøstasien med anslået ca. 90 mio indbyggere.
Forfatningsmæssigt er Filippinerne en republik med en folkevalgt regering og president. Det er også et U-land med udbredt fattigdom og meget begrænsede muligheder.

Du kan læse mere om landet her på wikipedia:
https://da.wikipedia.org/wiki/Filippinerne

Har du lyst til at støtte vores projekt er du velkommen.

 

PHSchool
PHSchool2