.

> Stjernetegn > Astrologi > Parforhold > Parforhold

 

Vædderen i parforhold

Vædderen i parforhold

Vædderen i parforhold
Som Vædder har du en stærk følelse af, hvor du skal hen, og du bryder dig ikke om at blive påvirket eller kostet rundt med. Du har brug for en partner, der beundrer dig og støtter din begejstring, og som er parat til at tage chancer sammen med dig. Et par skænderier i ny og næ er OK, udfordringer er OK ... du bryder dig ikke om at blive omklamret, pylret om eller kontrolleret. Inderst inde er du en ligefrem eller sågar naiv person, som kan lide at kæmpe for kærligheden, og vinde din elskedes hjerte ved dristig dåd.Vædderen

To Væddere der begge er præget af de samme friheds- og uafhængighedsprincipper. I bedste fald vil de respektere hinandens individualitet, men begge vil tit gå ind for kortsigtede løsninger, og frembyde den samme impulsive adfærd ... og begge ønsker at være nummer 1!
Denne harmoniske kontakt er en vigtig faktor for den indbyrdes overensstemmelse, fordi begge har tilsvarende syn på livet på et meget dybt plan, og behov for at udtrykke sig selv på samme måde. De to parters mål i livet minder om hinanden, hvilket giver gensidig støtte og opmuntring. Derudover vil forandringer eller kriser i tilværelsen blive oplevet stort set samtidig - især med hensyn til identitet og kreativitet.

Tyren
Vædderen, har behov for at være leder, og trang til frihed og uafhængighed; Tyren tror mere på tryghed og stabilitet. Tyren har det måske ikke helt godt med de risici og kortsigtede løsninger, Vædderen ofte vælger.

Tvillingerne
Vædderen, betyder dynamik og uafhængighed. Tvillingerne , er som regel selskabelig og glad for skæg og ballade, så denne kombination kan give et flot par, når begge kommer i omdrejninger. Tvillingerne har brug for at møde mennesker, mens Vædderen kan klare sig ganske godt alene.

Krebsen
Vædderen, er impulsiv og ligefrem. Krebsen, er langt mere sensitiv, og bliver let såret, hvis Vædderen er for direkte. Begge er dynamiske, men Krebsen er styret af sine følelser, er meget beskyttende, og identificerer sig kraftigt med familien. Den uafhængighed Vædderen frembyder, kan få Krebsen til at føle sig sårbar.

Løven
Vædderen og Løven er Ildtegn, hvilket betyder at begge er i besiddelse af en kraftig identitetsfølelse og naturlige lederevner. Derfor vil der som regel være enighed med hensyn til holdning og væremåde, men tendens til at konkurrere om anerkendelse. Mens Vædderen er noget naiv og impulsiv, vil Løven som regel frembyde større værdighed, og vil forvente at Vædderen bøjer sig - noget der ikke falder en Vædder nemt. Begge er lidenskabelige typer, så forholdet vil være varmt, grænsende til det heftige.

Jomfruen
Vædderen en naturlig leder og romantiker.  Jomfruen langt mere praktisk, og mens Vædderen søger anerkendelse, en ganske tilfreds med blot at nusse hjælpsomt rundt. Da Vædderen kan lide lidt konkurrence, kan dagligdagen godt blive lidt for kedelig. Vædderen opfatter tit Jomfruen som smålig og pernitten - især når det gælder kritik - men Jomfruen gør Vædderen organiseret, og hjælpen med at få tingene fra hånden.

Vægten
Vædderen er den diametrale modsætning til Vægten - og det kan være ganske godt. Vædderen kan være naiv, noget selvoptaget og ganske dynamisk, mens Vægten er bedre til at have med mennesker at gøre, og meget optaget af, hvordan Vædderen har det. Vægten vil glatte tingene ud, og forventer til gengæld, at Vædderen er romantisk og ridderlig - så finfølelsen er vigtig.

Skorpionen
Eftersom Vædderen og Skorpionen begge er styret af Mars. For Vædderen manifesterer dette sig som dynamik, åbenhed og impulsivitet, mens Skorpionen er viljestærk, stædig og hemmelighedsfuld. Vædderen betragten som noget naiv - Vædderen har svært ved at nå rigtig ind på livet af Skorpionen som er fuld af dybe, private hemmeligheder. Det er bedst at undgå viljedyster, og Vædderen må ikke så meget som tænke på at være utro, eftersom forholdet ikke ville kunne overleve et sådant svigt.

Skytten
Vædderen har sin kærlighed til frihed og uafhængighed tilfælles med Skytten . Skytten er mere af en tænker - viden og forståelse er vigtige i sig selv, mens Vædderen er mere handlingsorienteret ... impulsiv og dynamisk. Sammen kan de være pionerer, selvom det sandsynligvis vil være Vædderen der tager initiativet, mens Skytten leverer visionen.

Stenbukken
Vædderen er dynamisk og impulsiv. Det ken ikke. Hun tager livet alvorligt, planlægger omhyggeligt, og undgår rampelyset. Dette kan man ikke sige om Vædderen som risikerer at miste Stenbukken respekt ved at være for flyvsk eller uansvarlig. Hvis Stenbukken leverer vedholdenheden og Vædderen energien, vil de kunne nå langt sammen.

Vandmanden
Vædderen stræber efter at manifestere identitet gennem handling, mens Vandmanden ikke er spor egocentrisk. Vandmanden finder mening i socialt samvær og samspil, og eftersom Vædderen aogså sætter pris på at komme ud, kan begge have det dynamisk og mentalt stimulerende sammen - især gennem fælles idealisme.

Fiskene
Kombinationen af Vædderen og Fiskene er fuld af kontraster. De to er vidt forskellige, men begge er tilbøjelige til at drømme, og har høje idealer. Forskellen er, at Vædderen er ekstremt fremadskuende, og hurtigt glemmer skuffelser, mens Fiskene føler tingene dybt, og tit føler sig som et offer for omstændighederne.

Alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden går ubeskåret til at indkøbe og fordele undervisningsmaterialer til skoler i Filippinerne.

Behovet for undervisning er vitalt for børns udvikling og menneskers muligheder i voksenlivet. Derfor har jeg valgt at donere alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden til skoler i Filippinerne. Midlerne vil blive omsat i skolehæfter, blyanter, farveblyanter og skolebøger. Min hustru og Jeg vil personligt fordele materialerne på vores årlige rejser til Filippinerne.

Et komplet sæt skolehæfter, blyanter og farveblyanter koster ca. 15 kr. og behovet er enormt.

Filippinerne er en østat i sydøstasien med anslået ca. 90 mio indbyggere.
Forfatningsmæssigt er Filippinerne en republik med en folkevalgt regering og president. Det er også et U-land med udbredt fattigdom og meget begrænsede muligheder.

Du kan læse mere om landet her på wikipedia:
https://da.wikipedia.org/wiki/Filippinerne

Har du lyst til at støtte vores projekt er du velkommen.

 

PHSchool
PHSchool2