.

> Stjernetegn > Bestil horoskop > Parforholdsanalyse

 

Den store  Parforholdsanalyse 

25-40 sider om  dig og din partner - Klik her for at gå til bestillingssiden
Kun 125 DKkr. incl. moms
Normalprisen er over 350 DKkr.
Ingen yderligere omkostninger. 
Parforholdsanalysen sendes nemlig gratis til dig pr. email
Gratis: Astrologisk leksikon og  dobbelt horoskoptegning i farver medfølger hver parforholdsanalyse.

EParforholdsanalysen personlig gave til dig, eller bare til den du elsker.
Parforholdsanalysen her er  udarbejdet helt specielt til dig og din partner. Ingen anden personer vil have præcis de samme kombinationer af kosmiske indflydelser, medmindre de blev født i samme sekund og præcis  de samme steder som jer.
Parforholdsanalysen er udarbejdet i relation til de 10 planeter, 12 stjernetegn, og 12 huse i Placidus system eller i lige huse hvis  et fødselstidspunkt er ukendt eller du er født nord for 60 grader nord. Dette gør at der findes ca. 1500 enkelte tolkningskombinationer, og når man medregner graderne i tegnene og de forskellige planetkombinationer, findes der titusinder af indflydelser som skal vejes og vurderes i den astrologiske tolkningsproces.
Udarbejdelsen af  parforholdsanalysen ville derfor være en meget kompliceret og langvarig proces hvis ikke det var for den kendte astrolog Adrian Ross Duncan. Jeg har i samarbejde med ham gjort astrologien tilgængelig for dig så du hurtigt og nemt kan få  en parforholdsanalyse udarbejdet.
I  Parforholdsanalysen kan i læse om hvordan i harmonerer indbyrdes set fra en  astrologisk synsvinkel.
Analysen  beskriver dele af de karaktertræk der er gældende for hver enkelt person. Der  er beskrevet positive og negative karaktertræk samt hvorledes disse harmonerer  for dig og din partner.
Parforholdsanalysen  beskriver hvorledes egne karaktertræk kan påvirke partneren til at træffe  heldige og uheldige valg samt hvorledes disse kan forandres til det bedre. Denne analyse viser hvilken type partner i hver især er tiltrukket af, og hvad i kan gøre for at undgå at fremkalde negativ adfærd hos partneren via ovennævnte. Større bevidsthed om disse parforholdsmekanismer kan bedre forholdet i høj grad. 
I sammenligningen mellem to horoskoper vil der altid være såvel problematiske som harmoniske kontakter. Med hensyn til langtidsforhold er problematiske indbyrdes aspekter også tegn på forligelighed et stabilt forhold er langt mere sandsynligt, når der er mange problematiske kontakter, end hvis der slet ingen er. Husk frem for alt, at hvis du har mødt en person, og er faldet for vedkommende, er dette allerede tegn på forligelighed, uanset hvad horoskopet siger. Lyt først til dit hjerte, og brug derefter denne analyse til at lære, hvordan du kan gøre det du har, endnu bedre.
Kort fortalt: parforholdsanalysen fortæller hvordan du og din partner skal tackle hverdagen for at få det bedste ud af samlivet samt hvilke forhold i skal være opmærksomme på for at få et bedre samliv.
Om hvordan i begge er knyttet følelsesmæssigt, karaktermæssigt og sjæleligt samt i kærlighed og  seksualitet.
Du kan bestille  parforholdsanalysen lige her !

Indhold:
Dobbelte horoskoptegninger med fælles aspektskema.

Forligelighedsgraf opdelt i:
Varme og respekt
Tryghed og støtte
Mentalitet og ideer
Romantik og rigdom
Eros og  foretagsomhed
Fælles livsstil
Familie og erhverv
Harmoni og spænding

Element og dynamikgrafer opdelt i:
Dynamik: Kardinal - Fast - bevægelig
Elementer: Luft - Ild - Vand - Jord

Desuden medfølger helt gratis et Astrologisk leksikon, en  dobbelt Horoskoptegning i farver samt forklaring til planetsymboler og deres betydninger.

Når du bestiller  en parforholdsanalyse skal du oplyse dit og din partners: Navn, Fødselsdato, Fødested og hvis du kender det også  klokkeslettet.
Straks efter at jeg har modtaget betaling og fødselsdata begynder udarbejdelsen af  parforholdsanalysen.
Denne proces tager 2-4 dage hvorefter  parforholdsanalysen leveres pr. e-mail i Adobe Acrobat PDF format. Du kan læse det på din computer eller printe det ud på din printer.
Der vil være i alt ca. 25-40 sider om  dig og din partner. Du skal bruge Adobe Acrobat Reader for at kunne åbne PDF filer i din computer. Hvis ikke du har Adobe Reader på din computer findes der i svarmailen fra mig et link til Adobes hjemmeside hvor du kan hente den nyeste version af Adobe Reader. 
Der er ingen yderligere omkostninger for dig ! - Forsendelsen pr. e-mail er gratis
.

Alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden går ubeskåret til at indkøbe og fordele undervisningsmaterialer til skoler i Filippinerne.

Behovet for undervisning er vitalt for børns udvikling og menneskers muligheder i voksenlivet. Derfor har jeg valgt at donere alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden til skoler i Filippinerne. Midlerne vil blive omsat i skolehæfter, blyanter, farveblyanter og skolebøger. Min hustru og Jeg vil personligt fordele materialerne på vores årlige rejser til Filippinerne.

Et komplet sæt skolehæfter, blyanter og farveblyanter koster ca. 15 kr. og behovet er enormt.

Filippinerne er en østat i sydøstasien med anslået ca. 90 mio indbyggere.
Forfatningsmæssigt er Filippinerne en republik med en folkevalgt regering og president. Det er også et U-land med udbredt fattigdom og meget begrænsede muligheder.

Du kan læse mere om landet her på wikipedia:
https://da.wikipedia.org/wiki/Filippinerne

Har du lyst til at støtte vores projekt er du velkommen.

 

PHSchool
PHSchool2