.

> Stjernetegn > Astrologi > Planeterne > Planeterne

 

Solen

Solen Stjernetegn.com Horoskoper Parforholdsanalyser

IDENTITET OG SELVSTÆNDIG SKABERKRAFT.

Som centrum for solsystemet symboliserer Solen også det, der er centralt for os - vores identitet. Psykologisk repræsenterer den oplevelsen af vores far og hans indflydelse, eller mangel på samme, på dannelsen af vores personlighed og vores evne til at udtrykke os selv som individer. Den symboliserer også vores kreative trang og behov for at være synlig. Under den menneskelige udviklingsproces livet igennem stræber vi efter at komme til at kende de kvaliteter, som Solen repræsenterer i vores horoskop. Denne selvrealiseringsproces er vores højeste mål.
Det tegn, Solen står i, viser i hvilken retning, vi stræber efter at realisere os selv. Solen skifter tegn hver måned. Kvaliteterne fra det pågældende tegn er som tillægsord, der farver vores selvudfoldelse. Vi skal udvikle og perfektionere disse kvaliteter for virkelig at finde os selv.
Det hus, Solen står i, angiver et særligt område i den materielle verden, hvor vi manifesterer vores identitet. Vi vil identificere os meget stærkt med de praktiske emner, som dette hus repræsenterer. Selvrealisering kommer gennem de områder, der har tilknytning til det pågældende hus. Aspekterne fra andre planeter til Solen viser psykiske indflydelser på vores identitet, som skal integreres på en eller anden måde. Aspekter angiver specielle påvirkninger, som modificerer udtrykket for vores identitet og gør os til unikke individer. Aspekter kan også præcist vise, hvordan vi oplevede vores fars indflydelse og hvordan, den modificerer vores forsøg på at blive individer.
Solen repræsenterer aktivitet, livskraft, fysisk og psykisk styrke. I et mandligt horoskop viser hvordan maskuliniteten kommer til udtryk og i et kvindeligt horoskop hvordan de maskuline kræfter er i hende og sammen med Mars til partneren. Solen repræsentere det inderste i vor væsen, vores grundlæggende egenskaber, vores grundlæggende identitet. Positive egenskaber er livsglæde, generøsitet, selvstændighed og uafhængighed. Mindre positive egenskaber kan være narcissisme og hovmod. Solen repræsenterer transformation af identitet og udtryksformen for den kreative energi.
Solen er vores lokale stjerne. Som de fleste andre stjerner er Solen en enorm kugle af brændende brint. Brinten i kuglens midte, som må understøtte den gigantiske vægt af de ydre lag, er så varm og komprimeret, at brintatomerne fusionerer og danner helium. Faktisk er Solens kerne en enorm brintbombe, men vægten af de ydre lag forhindre reaktionen i at løbe løbsk. Det er forskællen på en planet og en stjerne: stjerner har "fusionsreaktorer" der får dem til at lyse, hvilket planeter ikke har. Solens kerneenergi, i form af lys og varme, her badet planetsystemet i Solskin gennem 5 millarder år, mens den kolossale tyngdekraft har holdt planeterne på plads i deres baner. Det er ganske vist: Vi er total afhængige af vores lokale stjerne

Alias:
Solen
Sun
Helios

Alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden går ubeskåret til at indkøbe og fordele undervisningsmaterialer til skoler i Filippinerne.

Behovet for undervisning er vitalt for børns udvikling og menneskers muligheder i voksenlivet. Derfor har jeg valgt at donere alle indtægter fra salget af horoskoper her på siden til skoler i Filippinerne. Midlerne vil blive omsat i skolehæfter, blyanter, farveblyanter og skolebøger. Min hustru og Jeg vil personligt fordele materialerne på vores årlige rejser til Filippinerne.

Et komplet sæt skolehæfter, blyanter og farveblyanter koster ca. 15 kr. og behovet er enormt.

Filippinerne er en østat i sydøstasien med anslået ca. 90 mio indbyggere.
Forfatningsmæssigt er Filippinerne en republik med en folkevalgt regering og president. Det er også et U-land med udbredt fattigdom og meget begrænsede muligheder.

Du kan læse mere om landet her på wikipedia:
https://da.wikipedia.org/wiki/Filippinerne

Har du lyst til at støtte vores projekt er du velkommen.

 

PHSchool
PHSchool2